Onverwachts afscheid van Frank Verschelde, secretaris Dekenij Ledeberg

[ terug ]    

Onverwachts afscheid van Frank Verschelde, secretaris Dekenij Ledeberg

 

Bedankt Frank!

 

 

Op 7 juni 2018 overleed op 63-jarige leeftijd onverwachts en veel te vroeg Frank Verschelde, onze geliefde secretaris.

Frank was niet de man van grote woorden, maar wel van daden. Hij was een man met een gouden hart die steeds voor iedereen klaar stond. Niets was hem teveel gevraagd: mensen naar het ziekenhuis voeren, meehelpen aan een verhuis, computers herstellen van vrienden en buren, steeds bekommerd om het welzijn van familie, vrienden en buren. Frank was op en top sociaal ingesteld.

Ook voor Dekenij Ledeberg stond Frank elke dag klaar, omdat hij wou dat Ledeberg leefde en iedereen plezier kon maken. Frank was een levensgenieter en wou dit met iedereen delen. Het was voor hem een passie om ten dienste te staan van Ledeberg. Hij was vaak ook een stille kracht achter de schermen: affiches maken, programmaboekjes samenstellen, het elektriciteitsplan van de Sfeertent uittekenen, promofilmpjes over de Ledebergse Feesten Run maken… Hij was allround bezig om iedereen optimaal te laten genieten van de buurtactiviteiten en festiviteiten.

De Ledebergse Feesten zullen nooit meer dezelfde zijn zonder jou. Door de vele jaren heen was je de geliefde man aan de kassa van de Sfeertent geworden: een monument van de tent dichtbij het gekende Ledebergs monument op het Ledebergplein. Je was een fantastisch en fijn persoon om met samen te werken. Steeds van je woord, eerlijk en betrouwbaar. Iemand waar je blindelings op kon rekenen.

Frank, we gaan je heel hard missen ‘maatje’, maar jou voor altijd in ons hart blijven dragen en nooit vergeten! Rust in vrede lieve vriend!
 

 

 
                                  © Dekenij Ledeberg vzw    Alle rechten voorbehouden