Heraanleg Brusselsesteenweg - start werken aan zuidzijde

[ terug ]    

Op maandag 19 oktober start de aannemer met de heraanleg van de zuidzijde Brusselsesteenweg (zone I). Dit is vroeger dan gepland en dat zorgt terug voor een nieuwe verkeerssituatie. Ondertussen zitten de werken aan de noordzijde Brusselsesteenweg (Zone H) op schema. De aannemer legt begin november de allerlaatste hand aan het brede deel (zone K). Slecht weer of technische omstandigheden kunnen de timing nog wijzigen.

ZONE I: START WERKEN AAN ZUIDKANT OP 19/10

Dankzij het vlotte verloop van de werken aan de noordkant, start de aannemer al aan het eerste deel van de zuidkant. Vanaf 19 oktober werkt de aannemer van net voorbij de August Van Lokerenstraat tot net voor het
kruispunt van de Hoveniersstraat. De Langestraat, Lededries en Driesstraat worden afgesloten van de N9. Het verkeer rijdt vanaf de Louis De Smetstraat op het afgewerkte deel van de N9 aan de noordkant.
De volledige fase (zone I) loopt nog tot juli 2016.
 
  * Autoverkeer richting Melle blijft mogelijk langs de werfzone.
  * Het verkeer richting Gent volgt de omleiding via de Hoveniersstraat zoals in de vorige fasen.
  * Het verkeer kan het smalle deel van de N9 bereiken via de A. Van Lokerenstraat en de Fransevaart.
  * Fietsers richting Melle rijden tussen de Fransevaart en A. Van Lokerenstraat op het bestaande fietspad. Vanaf de doorsteek rijden ze mee met de auto’s op de N9. Er geldt nog steeds een snelheidsbeperking van 30 km per uur langs de werfzone.
  * Fietsers richting Gent centrum rijden via de A. Dallièrestraat, Oude Brusselseweg en via de fietsbrug in het Keizerpark naar de Visserij.
 

 

 
                                  © Dekenij Ledeberg vzw    Alle rechten voorbehouden